phone home menu search camera trash close menu1 menu1 menu1

A műhely...

Az AmperGarage egy alapvetően autóelektronikai szerelésekkel foglalkozó műhely, melyet a profi és aprólékos, igényes munka iránt megnövekedett igény hívott életre. 
Napjainkban a modern technológia fejlődése, és ezzel együtt a kényelem és biztonság irányában megnövekedett kereslet mind a szolgáltatói, mind a kereskedelmi piac felhígulásához vezetett. Az AmperGarage műhelye a mindenkori legmagasabb minőséget garantálja - legyen szó beszerzésről, javításról, beszerelésről, minden esetben objektív tanácsadásról - nem csak a szaktudás terén, de az esetlegesen pénztárcához igazított ár-érték arány meghatározásában is. 

Fordulhat hozzánk bizalommal autóhifi, erősítők, fejegységek, mélysugárzók, komponens szettek, koaxiális hangszórók beszerelésével kapcsolatban, valamint otthon vagyunk a multimédia, navigáció, telefontükrözés, monitorok, érintőkijelzős rádiók területén is. Kiemelt profilunk a gépjárművédelem, riasztó, immobiliser, rablás gátló, műholdas és GSM követők szerelése, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a kényelmet szolgáló kiegészítő eszközök szerelésére is, mint a kihangosító, ülésfűtés, központi zár utólagos beszerelése, illetve gyári központi zár javítása, elektromos ablak, tolatóradar és parkoló radar, menetfigyelő kamera. Várjuk szeretettel, ha tolatókamerát szeretne beszereltetni, vagy gyári tolatókameráját szeretné megtartani utólagos rádiójához, esetleg gyári fejegységhez utólagos tolatókamera beszerelésére lenne szüksége. Legtöbb szolgáltatásunkat nem csak személygépjárművével kapcsolatban veheti igénybe, hiszen foglalkozunk hajók, buszok, quadok, motorok, illetve mezőgazdasági járművek szerelésével is! Gyújtáskapcsoló javításától kezdve, a vonóhorog bekötésen át az izzócseréig, mindenféle kisebb és nagyobb autóvillamossági problémával is kereshet minket, segítünk! Hétfőtől szombatig elérhetőek vagyunk, azonban Ügyfeleinket kizárólag előzetes egyeztetés és bejelentkezés alapján tudjuk fogadni!